Her kan du lese om alt det rare (og av og til fornuftige) som skjer på Rendedal Gard. Her kan du få med deg alt i frå daglege rutinar,
artige dyrehistoriar - triste og glade nyheiter. Kanskje det kan bli ei dagbokside med alle stega mot ein gard i full drift :)

Legg gjerne att ein kommentar det er alltid kjekt!!

torsdag 7. april 2011

Ildsjel :)

hahahaha genialt! :)

utklipp frå; www.livsverkene.no


En Ildsjel   En ildsjel er en person som ikke har vett på å telle timer, ikke får med seg at akkurat den kvelden er det en "viktig"   fotballkamp på TV. Ikke tar ildsjelen hensyn til slitasje på eget utstyr, egne muskefester eller egen familie. De bruker heller ikke et sekund på tanken at en del av oss andre framstår i noen grad av forlegenhet fordi   alt var i orden da vi kom - 5 minutter for sent til arrangementet eller forestilingen. - er en person som bryr seg lite om tiltaket er rotfestet i kommunens handlingsplan eller at naboen møter en   med sitt aller tommeste blikk når de entusiastisk legger ut om planer om massiv frivillig innsats. - er en persom som ikke har fått med seg at takken av og til kommer i en enspalter post mortem; "Takk for alt" - Konklusjonen er:Ildsjeler vet heldigvis ikke helt hva de driver med, de bare driver på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar