Her kan du lese om alt det rare (og av og til fornuftige) som skjer på Rendedal Gard. Her kan du få med deg alt i frå daglege rutinar,
artige dyrehistoriar - triste og glade nyheiter. Kanskje det kan bli ei dagbokside med alle stega mot ein gard i full drift :)

Legg gjerne att ein kommentar det er alltid kjekt!!

onsdag 13. oktober 2010

hihihi eg har havna på jutub :D

Hatt ein strålande dag med beiterydding idag igjen - i lag med Erlend :) I måro får eg ta med kamera :D
Jammen sleit eg ut vetleguten - sjølv om han ikkje heilt vil innrømme det. Men jøsses kor flink han er!
Han må ha hatt ein bra barnevakt hehe! :)Her var jobbutsikta mi 20.10.09 -ganske nøyaktig eit år sidan :) 
Har same utsikta no om dagen, men ikkje snø på fjelltoppane - enda...

No har eg ete opp resten av nista, kokt meg fersk kaffi og skal ta i mot hjelpande hender og føter som stiller opp på Rendedal gard. Idag skal jenteklubben jage inn sau igjen - alle utanom Katrine håpar vel på at det går som sist :) Med Katrine på alle 4 midt i saueflokken med hovudet i mjølbøtta hahahaha!

Vi skal sortere ut siste pulje med lam som skal til slakt i begynnelsen av Novemer. Vi skal feite dei opp på kraftfor så de får fine pinnekjøt ribber i butikken :) Men passelig feite så klart! :)

Kom plutselig på at eg måtte legge ut filmen av meg som er kommen på youtube :D Etter Landbruksteneser kurset på Vossastøl. Eller intervju da! Eg bør nok heldst halde meg til den skriftlege uttryksforma - så får eg tid til å tenkje meg om så eg får varier ordbruken litt hahahaha3 kommentarer:

  1. hahahha! Det såg ut som du ville le! hehe, morsomt!

    SvarSlett
  2. hahaha eg viste ikkje heilt ka eg skulle gjere eller kor eg skulle sjå :D Må trene meir på filming og sånn før eg melder meg på bonderomantikken :D

    SvarSlett
  3. hahaha måtte berre skru den av når eg såg den igjen :D hahhaha og sånt legg eg ut :D hehe

    SvarSlett